Services

Bij ART Real Estate kunt u rekenen op persoonlijke, op maat gemaakte dienstverlening met waardevolle prijsadviezen, uitgebreid marketingadvies en duidelijke stappenplannen. Wij zijn niet alleen werkzaam voor plaatselijke MKB’ers, maar ook voor landelijke winkelketens, F&B partijen en nog vele andere landelijke en plaatselijke partijen. Bekijk hier wat wij voor u kunnen betekenen of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat doen wij?

ART Real Estate Amsterdam

Huur en verhuur

Wij zijn gespecialiseerd in (ver)huur van diverse bedrijfsruimten, zoals winkelpanden en horecagelegenheden door heel Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in huur en verhuur van kantoor- en bedrijfsruimte. Met onze marktkennis, ervaring en landelijke netwerk vinden we altijd een geschikte locatie en huurprijs voor onze cliënten. We begeleiden u bij het opstellen van eisen, zorgen voor gedegen contractvorming en houden scherp oog op de kleine lettertjes.

Koop en verkoop

Wij zijn expert in de koop en verkoop van bedrijfsvastgoed en het begeleiden van ondernemers die op zoek zijn naar een winkelruimte, horecapand, kantoor of bedrijfspand. Met onze uitgebreide marktkennis en ervaring, begeleiden we u van zoektocht tot aan notarislevering. Zo bent u zeker van een vlotte transactie. Daarnaast zorgen we voor een gedegen voorbereiding, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Zoekbegeleiding

Als bedrijfsmakelaar begrijpen wij de markt en de behoeften van onze cliënten. We zijn niet alleen een traditionele bedrijfsmakelaar die panden aanbiedt: we begeleiden ondernemers ook bij het vinden van de perfecte locatie voor hun bedrijf. Wij zijn hierin zeer resultaatgericht, stellen de klant altijd centraal en toetsen elke mogelijkheid aan kritische criteria, zodat iedere opdracht succesvol afgerond wordt.

Beleggingen

Tegenwoordig is een goed beleggingspand lastig te vinden, door gebrek aan transparantie in de beleggingsmarkt. Vanuit onze relatienetwerken krijgen we regelmatig goede vastgoedinvesteringen aangeboden. Daarnaast treden wij ook op als verkopende partij voor beleggers, om panden te verkopen via “sale and leaseback” constructies.

ART Real Estate appartement
ART Real Estate kantoorpand

Vastgoed management

Ook voor management van vastgoed kunt u bij ons terecht. Management bij ART Real Estate bestaat uit het technische en administratieve beheer wat wij doen, voor zowel bedrijfsmatig als residentieel vastgoed. Als vastgoedmanager verzorgen wij het complete management van vastgoed voor onze cliënten.

Onze specialismen

Winkelruimtes huren icoon

Winkelruimtes

Op zoek naar een winkelpand of winkelruimte? Als winkelmakelaar hebben wij een groot relatienetwerk, wat zowel de vraag- als aanbodzijde beslaat, waardoor wij een compleet overzicht kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. We hanteren een oplossingsgerichte aanpak aan ondernemers die op zoek naar goede retail mogelijkheden en ondersteunen ondernemers die hun locatie te koop of te huur willen zetten.

Food and bevarage icoon

Food & Beverage

Bent u op zoek naar horecavastgoed en bent u op zoek naar de juiste partner? Wij zijn gespecialiseerd in bemiddeling en advisering van horecavastgoed door heel Nederland, voor zowel plaatselijke MKB’ers als landelijke Food & Beverage partijen. Dit doen wij op landelijk niveau. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u te begeleiden bij de aan- of verkoop van uw horecabedrijf of horeca exploitatie en u te ondersteunen bij het opmaken van huur- of verkoopovereenkomsten en huur- of koopbemiddeling.

Bedrijfsruimte huren icoon

Bedrijfsruimtes

Naast bovenstaande specialismen bieden wij ook een uitgebreid aanbod van bedrijfsruimtes. Door onze marktkennis en jarenlange ervaring zijn wij in staat om snel het beste aanbod te vinden en u te voorzien van passend advies. Of u nu op zoek bent naar een groot of klein bedrijfspand, wij hebben de expertise om u in het gehele huurproces te begeleiden.

Kantoorruimte huren icoon

Kantoorruimtes

Naast bedrijfsruimtes, bieden wij ook een uitgebreid aanbod aan kantoorruimtes. Wij vinden snel het beste aanbod voor u en voorzien u van passend advies, door onze uitgebreide marktkennis en jarenlange ervaring. Wij hebben de expertise om u in het gehele huurproces van uw kantoorruimte te begeleiden.