Over ons

Sinds 2010 is ART Real Estate een full-service bedrijfsmakelaardij, wat klaarstaat om u te adviseren en te begeleiden in al uw vastgoedbehoeften. Wij begrijpen de unieke uitdagingen van uw branche, spelen hierop in en helpen u bij het vinden van de perfecte locatie voor uw bedrijf. Met onze jarenlange ervaring, professionaliteit en deskundigheid brengen wij succesvolle transacties tot stand.

ART Real Estate clienten

Onze aanpak

Wij hanteren een no-nonsense aanpak en geloven in persoonlijke aandacht, heldere afspraken en directe communicatielijnen. Ons doel is om u een virtueel beeld te schetsen van de mogelijkheden en onmogelijkheden, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Met deze aanpak bewijzen wij dagelijks onze toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.

Onze cliënten

Onze specialisatie ligt de Food & Beverage- en retailsector. Daarnaast richten wij ons ook op kantoor- en bedrijfsruimtes in de regio Groot-Amsterdam. Wij werken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers: van plaatselijke MKB-ondernemers tot woningcorporaties, (landelijke)ketens, gemeentelijke instellingen en initiële investeerders. Daarnaast zijn wij een echte nichespeler op het gebied van Food & Beverage. We begeleiden landelijke en plaatselijke partijen. Dit doen wij op landelijk niveau.

ART Real Estate over ons

Wat doen wij?

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.