Tappersweg 51-004, Haarlem

Objectbeschrijving

Algemeen

Garagebox/Opslagruimte/bedrijfslocatie Type XXL te huur ter grootte van ca. 21m² in de Waarderpolder te Haarlem.

De garagebox biedt ondernemers en particulieren een veilige en veelzijdige opslagruimte/ garage / hobbyruimte aan. De opslagruimte is 24/7 bereikbaar en voorzien van een automatisch toegangshek en camerabeveiliging. De garagebox heeft een doorrijhoogte van ca. 2,70m met handmatige overheaddeur.

Het object is goed bereikbaar vanuit verschillende richtingen en bevindt zich op een verzamelterrein met meerdere garageboxen. Deze ruimte is uitermate geschikt als opslagruimte, productieruimte of stalling voor bijvoorbeeld auto, boot of archief.

Oppervlakte

Oppervlakte: ca. 21m² (2,95 x 7,00 x 3,23 BxLxH)

Indeling

Entree gezamenlijk terrein middels automatisch toegangshek, gezamenlijk sanitaire ruimte/ entree garage middels overheaddeur, opslagruimte.

Huurprijs

Op aanvraag.

Voorzieningen

-De garageboxen zijn gemaakt van hoogwaardig gewapend beton, zijn brandwerend en inbraakresistent. De boxen zijn voorzien van een Hörmann overheaddeur. Elke box is voorzien van een elektra-installatie met verlichting en heeft een eigen tussenmeter.

-Bij de entree van het complex is een gemeenschappelijk ruimte met een centrale technische kast en een dubbele toilet, handenwasbak en uitstortgootsteen.

Servicekosten

De servicekosten bedragen €30,- excl. BTW per maand en het voorschot, op basis van nacalculatie, voor elektra bedraagt € 10,- per maand excl. BTW.

Locatie

Bedrijventerrein de Waarderpolder is het grootste bedrijventerrein van Haarlem, het is een gebied waar verschillende soorten bedrijven zijn gevestigd. De Waarderpolder bevindt zich ten noordoosten van het centrum van Haarlem. Het grootste voordeel is de bereikbaarheid via de in 2012 gebouwde fly-over die de A200 verbindt met de N200 en de Oudeweg.

Zekerheidsstelling

Huurder dient een bankgarantie/waarborgsom te stellen ter grootte van drie maanden huur inclusief voorschot servicekosten en te vermeerderen met de wettelijk geldende btw.

Huurovereenkomst

Model verhuurder gebaseerd op ROZ (2015) met aanvullende bepalingen van verhuurder.

Overige voorwaarden

Nader overeen te komen.

 Courtage

ART Real Estate heeft dit object dit in portefeuille. Mocht door bemiddeling van ART Real Estate een transactie tot stand worden gebracht, wordt u geen courtage in rekening gebracht.

Voorbehouden

Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Interesse in dit object?

Of bel ons op:
020 – 688 45 15

Deel op social media