Keizersgracht 321, Amsterdam

Objectbeschrijving

Algemeen

Het prachtig monumentaal grachtenpand ‘Het Roode Huys’ gelegen aan de Keizersgracht in Amsterdam en onderverdeeld in het souterrain, bel-etage, 1e t/m 4e met een unieke zolderverdieping en een heerlijk tuin met monumentaal tuinhuis.

Het grachtenpand bestaat uit indrukwekkende plafonds, trapleuningen, ornamenten en alle balustrades zijn origineel. Alle verdiepingen zijn onderverdeeld in diverse kantoor(units) en ideaal voor hoogwaardig kantoorgebruik. Verder kunnen alle huurders ook gebruik maken van de keuken in het souterrain.

De locatie is gelegen in hartje centrum nabij de bekende winkelstraatjes- 9 straatjes, dus er zijn voldoende gezellige restaurantjes en heerlijke lunch locaties aanwezig.

Oppervlakte

De totale oppervlakte van het gebouw is circa 900 m² en de beschikbare unit is gelegen op de 3e en 4e verdieping en heeft een oppervlakte van ca. 148m².

Huurprijs

De huurprijs bedraagt €4.495,- per maand excl. BTW en servicekosten.

Servicekosten

De servicekosten bedragen €615,- per maand excl. BTW, t.b.v. o.a. het gebruik van gas, water, elektra, verwarming en internet.

Staat van oplevering

De kantoorruimte wordt Turn-Key opgeleverd.

Zekerheidsstelling

Huurder dient een waarborgsom te stellen ter grootte van drie maanden huur inclusief voorschot servicekosten en te vermeerderen met de wettelijk geldende btw.

Huurovereenkomst

Model verhuurder gebaseerd op ROZ (2015) met aanvullende bepalingen van verhuurder.

Overige voorwaarden

Nader overeen te komen.

Courtage

ART Real Estate heeft dit object dit in portefeuille. Mocht door

bemiddeling van ART Real Estate een transactie tot stand worden gebracht, wordt u geen courtage in rekening gebracht.

Voorbehouden

Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Interesse in dit object?

Of bel ons op:
020 – 688 45 15

Deel op social media